Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

consulting services 1Οι επιχειρήσεις σήμερα δέχονται αυξημένη πίεση για συνεχή επανεκτίμηση της απόδοσης του επιχειρηματικού σχεδίου τους. Οι πιέσεις είτε προέρχονται από το γενικευμένο οικονομικό περιβάλλον, είτε από διεθνείς πιέσεις είτε από εξελίξεις σε νομικά και θεσμικά λειτουργικά πλαίσια που επηρεάζουν τη λειτουργία τους. Μέσα σε ένα δυναμικό περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις οι επιχειρήσεις καλούνται να λάβουν αποφάσεις και να κάνουν αναγκαίες ενέργειες προς την κατεύθυνση της περαιτέρω ενδυνάμωσης της θέσης τους στις αγορές.

Το «AIC» μπορεί να λειτουργήσει ως αρωγός και πολύτιμος συνεργάτης για τις επιχειρήσεις και να τις βοηθήσει να εκμεταλλευτούν νέες ευκαιρίες, να λάβουν κατάλληλες αποφάσεις βασισμένες σε σωστή αξιολόγηση της παρούσας θέσης τους, να εκσυγχρονιστούν και να συμβαδίσουν με τις Διεθνείς τάσεις, να ενδυναμώσουν την χρηματοοικονομική τους διαχείριση και να αναπτύξουν το ανθρώπινο δυναμικό τους. Οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοι του «AIC» με την πλούσια εμπειρία τους σε πολλούς τομείς, και λόγω της μακρόχρονης εργασίας τους σε επιχειρήσεις είναι σε θέση να παρέχουν εφαρμόσιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες και να συμβάλουν στην επίτευξη στόχων.

consulting photo 4bΤο «Athens Investment Centre» παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών και πιο συγκεκριμένα προσφέρει:

•  Εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων (Business Plan)

•  Μελέτες Βιωσιμότητας

•  Συμβουλές Μηχανοργάνωσης / Μηχανογράφησης

•  Ίδρυση και διαχείριση εταιρειών

Το Athens Investment Centre, εκτός από την παροχή πλήρως εξοπλισμένων γραφείων, σας βοηθάει και σας στηρίζει στα επαγγελματικά σας βήματα.

consulting bannerb

 

 

 

 

 

a2

 

 

 

 

προσφορές3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

facebook2googleplus2

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας